Je winkelwagen is momenteel leeg
Zelfgemaakte yoghurt en roomkaas zijn populaire voedingsmiddelen voor mensen die waarde hechten aan een bewust en gezond dieet zonder ongewenste ingrediënten.
Zelfgemaakte yoghurt en roomkaas zijn populaire voedingsmiddelen voor mensen die waarde hechten aan een bewust en gezond dieet zonder ongewenste ingrediënten. Of het nu puur is, als ingrediënt in desserts of hartige gerechten – de mogelijkheden zijn legio. Met deze multifunctionele yoghurt- en roomkaasmaker kunt u thuis natuurlijke yoghurt, roomkaas en kruidenextracten maken van zelfgekozen ingrediënten. Ook op voorraad, want in één keer krijg je bijvoorbeeld maximaal 1200 g yoghurt, die je vervolgens een week goed in de koelkast kunt bewaren. Bovendien heeft het apparaat in totaal vier vooraf ingestelde programma’s. Terwijl natuurlijke yoghurt wordt geproduceerd bij 42 ° C, is een temperatuur van 38 ° C voorzien voor de vegan / lactosevrije variëteiten. Roomkaas is ook mogelijk, die wordt geproduceerd bij 30 ° C. Als u ook olie-extracten voor cosmetische, natuurgeneeskundige of voedingsdoeleinden wilt maken, kunt u dit betrouwbaar doen met de kruidenextractfunctie bij 55 ° C. Het energieverbruik is erg laag en de bediening is heel eenvoudig. De programma’s kunnen ook individueel worden aangepast, zodat u zelfs zuurdesem met “Jonah” kunt produceren. De Rommelsbacher “Jonah” is dus een zeer veelzijdig apparaat dat heel goed past in elk gezondheidsbewust huishouden.