Je winkelwagen is momenteel leeg
Op een lage temperatuur garen voor de beste smaak en malsheid
Ben jij een echte vleeseter en wil je jouw vlees perfect bereiden met behoud van alle smaak?
Op een lage temperatuur garen voor de beste smaak en malsheid
Ben jij een echte vleeseter en wil je jouw vlees perfect bereiden met behoud van alle smaak? De Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker biedt je de perfecte hulp in de keuken. Het geheim van de echte chef koks; sous vide koken. Je kookt vlees en groente in een afsluitbare zak in water dat consistent verhit wordt. Hiermee behoud je de malsheid van het vlees en ervaar je de beste smaak. De Slowcooker bevat een geïntegreerde thermometer die de temperatuur reguleert en het vlees of de groentes op een lage temperatuur gaart. Heeft het vlees de ingestelde temperatuur bereikt, dan behoudt de Sous Vide Slowcooker zijn warmte om het gerecht optimaal te laten garen. Het digitale display geeft aan hoe lang het vlees al verwarmd wordt.
Geniet doordeweeks van een langzaam gegaarde stoofschotel, op vrijdagavond van een sous vide bereide biefstuk en op zondagavond van een luxe, malse kip die je perfect braadt met behulp van de thermometer. Of je nu de dagelijkse favorieten voor het gezin klaarmaakt, of je mede-levensgenieters trakteert op een smakelijk dinertje, de Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker zorgt ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan voorbereiden en koken.
Items van productcarrousel